♥ cOmE cOmE.....kItE fOlLoW fOlLoW ♥

Feb 21, 2014

check in.....

as salam.....

today is d day (^_^) pg ni cek in ward.... after smayang jumaat baru stat procedure. bismillah............. going to meet baby HN very soon ♥♥♥



Feb 13, 2014

8 hari lg.......

as salam.....


 pheww...... post apekah ini :-) hee. semoga segalanya berjln lancar..... insyaAllah. aminnn

Feb 6, 2014

this month....

as salam.....

akhirnye ade ati nak update blog neh :-)))

bln ni........ d time has come ♥♥♥ insyaAllah ckit ari lg... 21 feb 2014 (^_^) nk meet si kck yg ke3. doc dh bg date ♥ tarikh impian pertama musnah., nk sama dgn tarikh lahir ibu.... so berhrp utk move ke tarikh impian kedua., sama dgn ayah... pun musnah. 21st feb adalah last date doc bg utk caesar kali neh. for info ni dh kali ke3 me bersalin dgn kaedah caesarian :-) peace yo... bkn pilih tp ketentuan Dia. kami redha... aslkn sumenye slmt ♥♥♥

insyaAllah kali ni masih bersalin di hospital islam az zahrah bangi sama mcm kak long chiqa & abg ngah amie dulu & masih m'gunakan khidmat gynae yg sama., doc fazlina ♥ ramai jgk org tye nape x dkt annur yg lbh femes amos tuh ;-D jwpn yg simple., saya sgt selesa dgn doc fazlina... if dia g annur., daku ikut dia ke annur :-))) bhahahaaa... xde lh. rezki sbnrnye... walopun me slalu dok meroyan sane cni bile stress., tention., tp me sdr incik asben slalu berusaha menunaikn impian me @ daku @ kami ♥♥♥ x yah cite la kann... kang muntah plak dgr. kah kah kah

if ni last entry before me bersalin., me ingin mengambil kesempatan ni utk memohon ampun dan maaf pd sume xpecially pd pembace blog ni ye. doakan sumenye dipermudahkan..... amin ♥♥♥♥♥ insyaAllah

heee.... arini baru dpt set tilam + bantal kak long chiqa & abg ngah amie ♥♥♥ me sgt sukaaa

Jan 29, 2014

family xtvt ♥ putrajaya

as salam.....

lameeee x update.... bz dgn rutin harian baru. almost 1 month kakak chiqa masuk primary skul & next month dh stat plak dgn another new routine ;-D fuhhh fuhhh..... kuat ibu kuat (^_^) just nk tepek pic kite org spend beberape wiken lps. dtrn ni dh jd tmpt feberet chiqamie skrg ♥ opis ayh pon dkt.... kekdg ayh ade work kite org follow. drop ayh kt opis.,kami 3 branak + 1 ke cni ♥♥♥

d most luvly pic that i have during wiken kt cni ♥♥♥ syg mereka ber3 ketat2. nak merase naek skuter tu ayh x bg :-(

heee... mak buyong kembang bermangkuk2 (^_^)

Jan 9, 2014

1st day of skul ♥ skDJ ♥ smart reader ♥

as salam.....

alhamdulillah.... lega sgt sumenye b'jln lncr. gud girl kakak.... x nangis., x loghat., x meragam., cuma 1st 2 days khamis n jumaat tu dia blom brani lg berbelanja d kantin. it's ok kakak.... kt srk dulu ticer dh ajr mengenali rm kan ;-D

sesi taklimat ----> masuk kelas 

kt kantin ♥ mase ni stil bwk bekal... skrg hya bwk air (utk mnm dlm klas) + roti (utk mkn th smntra tggu ibu amik) owhh tetibe terselit pic ats knn tu ♥ tu kt myeg giant pas blk skul... hehee

skali cite la masuk minggu kedua this week., ibu bg rm3 kt kakak... singgit air., singgit lg mknn., singgit spare / masuk tbg ♥♥♥ ibu hya tgk kakak kt kantin pd ari pertama n kedua je khamis jumaat tuh.... isnin tawakal sbb anta abg ngah amie plak 1st day skul @ srk. so far everything dlm keadaan t'kwl ;-D

ni je pic yg ade 1st day skul abg ngah amie ♥ dh bsr kn adik... pandai2 la bwk diri. he's ok... sbb dh thn ke2 kn thn ni kt srk :-)

n pd ari tu jgk la ibu arrange transport utk abg ngah amie... maafkn ibu ye syg. niat ibu supaya abg ngah berdikari mcm kakak dulu. 5y naik van... so far alhamdulillah nmpk dia displin ckit sbb tkt uncle van tggl. lg 1 motif sbb pas skul dia akn transit ke taska bondamama utk sesi klas iqra'. ni je caranya dia xkan meragam / merengek utk trus ke klas iqra' pas blk skul ♥ so far me puas ati mengintai dia naik trn van. van yg me pilih amik bdk srk shj. x cmpr dgn bdk sek keb bagai ♥♥ n luckily dia org last yg uncle amik pg2 n dia org pertama yg uncle anta th :-)))

makanya sesi orientasi bg ibu utk rutin harian thn ni bermula dgn sgt lancar ♥♥♥ masuk opis dgn ati tng n lega pd ari sel lps :-) cuma klas kafa ptg je kene mntk tlg atuk hntrkn.... sori ye atuk ♥ heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...